het-muldershuis-in-eibergen

Het Muldershuis in Eibergen

*** Gedurende de sluiting van de horeca biedt het Muldershuis op vrijdag, zaterdag en zondag een afhaalmenu aan. Dit menu is te vinden op hun Facebook pagina . Vanwege een coronabesmetting in het team kan pas vanaf 13-11 weer worden afgehaald***.

Het dichtstbij gelegen café-restaurant is Het Muldershuis, bij de Mallumse molen. U loopt er via het dijkje langs de Berkel in nog geen 10 minuten heen. De ligging is bijzonder mooi, met een heerlijk terras aan een oude zijtak van de Berkel. Een top plek voor koffie met appeltaart, biertje met bitterbal of avondmaaltijd. De bestellingen moeten overigens voor 19:30 aan de keuken zijn doorgegeven. Met andere woorden: als u wilt eten moet u wel op tijd komen!

 

Openingstijden:
– mei: woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
– juni: dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
– juli en augustus: alle dagen vanaf 10.00 uur
– september: dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
– oktober: woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
– november tot en met maart: donderdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur