ontbijt

Ontbijt

Voor het ontbijt maken we zo veel mogelijk gebruiken van biologische en lokaal geproduceerde produkten. Het ontbijt is voor de meeste gasten ruim voldoende om de dag goed te kunnen beginnen.

Vanwege het coronavirus wordt het ontbijt op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur gezet. In de keuken vindt u placemats, servies en bestek zodat u zelf de tafel kunt dekken.  Boterhamzakjes zijn beschikbaar zodat u desgewenst een lunchpakket klaar kunt maken.
Behalve een nespressomachine en waterkoker heeft u nu ook een melkopschuimer op de kamer om zelf lekkere cappuccino’s te maken.

Met mooi weer dekken wij voor u de lange buitentafel. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat er voldoende ruimte tussen u en de andere gasten is. (De foto is nog van het pre-corona tijdperk).

Indien u beide B&B kamers heeft gehuurd, kunt u bij wat minder mooi weer gebruik maken van onze gezellige tuinkamer zodat u toch gezamenlijk kunt ontbijten. Ook hier kunnen wij zorgen voor voldoende ruimte tussen de beide koppels.

Heeft u allergieën? Wij horen het graag van te voren zodat wij er, voor zover mogelijk, rekening mee kunnen houden.

Wij hebben er alle begrip voor indien u toch liever zelf uw ontbijt regelt. Voor ons is dat geen enkel probleem. De kosten van het ontbijt worden in dat geval verrekend met de kamerprijs.