ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt bestaat uit heerlijk brood van de warme bakker (Bakkerij Schreuder uit Eibergen), diverse soorten kaas, vleeswaren, huisgemaakte jammetjes, versgeperst sap, yoghurt, fruit en, niet te vergeten, een eitje.

Voor zover mogelijk gebruiken we biologische en lokaal geproduceerde produkten en is het voor de meeste gasten ruim voldoende om de dag goed mee te beginnen.

Bij mooi weer wordt het ontbijt aan de lange tafel op het erf geserveerd.
Is het wat kouder, dan wordt het ontbijt in een mooi houten kratje bij u op de kamer gebracht. In de keuken vindt u placemats, servies en bestek zodat u zelf de tafel kunt dekken. In een lade liggen boterhamzakjes zodat u desgewenst een lunchpakket klaar kunt maken.

Heeft u allergie├źn? Wij horen het graag van te voren zodat wij er, voor zover mogelijk, rekening mee kunnen houden.