ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt bestaat uit heerlijk brood van de warme bakker (Bakkerij Schreuder uit Eibergen), diverse soorten kaas, vleeswaren, huisgemaakte jammetjes, versgeperst sap, yoghurt, fruit en, niet te vergeten, een eitje.

Voor zover mogelijk gebruiken we biologische en lokaal geproduceerde produkten en is het voor de meeste gasten ruim voldoende om de dag goed mee te beginnen.

Vanwege het coronavirus wordt het ontbijt op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur gezet. In de keuken vindt u placemats, servies en bestek zodat u zelf de tafel kunt dekken. In een lade liggen boterhamzakjes zodat u desgewenst een lunchpakket klaar kunt maken.
Behalve een nespressomachine en waterkoker heeft u nu ook een melkopschuimer op de kamer zodat u zelf lekkere cappuccino’s kunt maken.

Met mooi weer dekken wij voor u de lange buitentafel en kunt u zelf beslissen waar u het ontbijt wilt nuttigen. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat er voldoende ruimte tussen u en de andere gasten is. (De foto is nog van het pre-corona tijdperk).
Heeft u allergieën? Wij horen het graag van te voren zodat wij er, voor zover mogelijk, rekening mee kunnen houden.

Wij hebben er alle begrip voor indien u toch liever zelf uw ontbijt regelt. Voor ons is dat geen enkel probleem. De kosten van het ontbijt worden in dat geval verrekend met de kamerprijs.