blanckenborgh-in-haaksbergen

Blanckenborgh in Haaksbergen

We vallen maar meteen met de deur in huis. Restaurant De Blackenborgh in Haaksbergen is onze persoonlijke favoriet! Het monumentale pand, de stijlvolle entourage, de ongedwongen en gemoedelijke sfeer maar vooral natuurlijk ook de met liefde bereide gerechten, zorgen ervoor dat eten bij De Blanckenborgh echt een feestje is. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; voor een tientje meer dan een gemiddeld eetcafé, eet u tien keer beter en krijgt u verrassende gerechten die met bijzonder veel passie zijn bereid.
In zowel het klassieke, met linnen gedekte restaurant, in de hippe kitchenbar als op het mooie parkachtige terras kunt u genieten van alles wat De Blanckenborgh u te bieden heeft.
De jonge chef-kok Brian Raamsteeboers kookt klassieke Franse gerechten met een moderne twist. Hij werkt met eerlijke ingrediënten en kookt culinair hoogstaande gerechten.

B&B Koning te Rijk heeft samen met Restaurant De Blanckenborgh een aantrekkelijk Culinair Arrangement samengesteld.
Geopend: donderdag t/m zondag
(m.i.v. de nieuwe corona maatregelen op 12 november, heeft het restaurant tijdelijk aangepaste openingstijden: vrijdag t/m zondag van 15:00 – 20:00 uur).