culinair-arrangement

Culinair Arrangement

Wilt u zich culinair laten verwennen in een stijlvolle ambiance waar toch een ongedwongen, informele  en gemoedelijke sfeer heerst? Houdt u van verrassende klassieke Franse gerechten met een moderne twist? Vindt u het fijn om gebracht en gehaald te worden zodat u zonder problemen een glaasje wijn kunt drinken?

Tegen inlevering van een voucher die u voor slechts € 15,00 bij ons kunt kopen, kunt u op donderdag-, vrijdag- en zondagavond genieten van een heerlijk 5-gangen menu voor de prijs van een 4 gangen menu (voor 2 personen). Bovendien verzorgen wij voor u de taxiservice.

U heeft de keuze uit twee varianten.

Variant 1: ‘Keuze- of Verrassingsmenu’ bestaat uit:
– Voucher die recht geeft op een 5 gangen culinair diner voor de prijs van 4-gangen (excl. drankjes**)
– Gratis breng- en haalservice
** De kosten van het diner worden ter plekke bij het restaurant voldaan. Een voucher wordt alleen uitgegeven in combinatie met een verblijf bij ons. Prijswijzigingen voorbehouden.

Variant 2: ‘Chefs Table’ bestaat uit:
–  Voucher die recht geeft op een 5-gangen Chefs Table menu incl. bijpassende wijnen voor de prijs van 4-gangen.
– Gratis breng- en haalservice
* De kosten van het diner worden ter plekke bij het restaurant voldaan. Een voucher wordt alleen uitgegeven in combinatie met een verblijf bij ons. Prijswijzigingen voorbehouden.
Bij het Chefs Table menu zit u op hoge stoelen bij het keukenraam en ziet u de brigade onder leiding van de jonge chef Brian Raamsteeboers werken aan uw gerechten. Het is een avondvullend ‘programma’ waarbij uw smaakpapillen continue worden verrast. Het Chefs Table Menu is inclusief huisaperitief, vier amuses, onbeperkt bruisend of plat water, bijpassend wijnarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Al met al een bijzondere culinaire ervaring!