culinair-arrangement

Culinair Arrangement

Wilt u zich culinair laten verwennen in een stijlvolle ambiance waar toch een ongedwongen, informele  en gemoedelijke sfeer heerst? Houdt u van verrassende klassieke Franse gerechten met een moderne twist? Vindt u het fijn om gebracht en gehaald te worden zodat u zonder problemen een glaasje wijn kunt drinken?

Bij het Culinaire Arrangement dat wij  samen met Restaurant Blanckenborgh hebben samengesteld heeft u de keuze uit twee varianten en is op basis van twee personen. Meerdere van onze gasten zijn u voor gegaan en waren zonder uitzondering zeer enthousiast!

Variant 1: ‘Keuze- of Verrassingsmenu’ bestaat uit:
– 1 overnachting in één van onze luxe kamers
– 4-gangen menu (keuze- of verrassingsmenu)
– Gratis breng- en haalservice. Wij hechten er aan een mondkapje te gebruiken en vragen u daarom te zorgen voor uw eigen mondkapje.
– Uitgebreid ontbijt
De kosten voor dit arrangement bedragen € 89,- per persoon excl. drankjes, incl. toeristenbelasting*.

 

Variant 2: ‘Chefs Table’ bestaat uit:
– 1 overnachting in één van onze luxe kamers
– 4-gangen Chefs Table menu incl. bijpassende wijnen
– Gratis breng- en haalservice. Wij hechten er aan een mondkapje te gebruiken en vragen u daarom te zorgen voor uw eigen mondkapje.
– Uitgebreid ontbijt
Bij het Chefs Table menu zit u op hoge stoelen bij het keukenraam en ziet u de brigade onder leiding van de jonge chef Brian Raamsteeboers werken aan uw gerechten. Het is een avondvullend ‘programma’ waarbij uw smaakpapillen continue worden verrast. Het Chefs Table Menu is inclusief huisaperitief, vier amuses, onbeperkt bruisend of plat water, bijpassend wijnarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Al met al een bijzondere culinaire ervaring!
De kosten voor dit arrangement bedragen € 122,50,- per persoon incl. toeristenbelasting*


Uiteraard kan het verblijf worden uitgebreid met meerdere nachten

* Op basis van het standaard kamertarief van € 97,50 per nacht. In perioden met een verhoogd tarief, wordt dit in het arrangement doorberekend.