galerie-en-beeldentuin-a-quadraat-in-vorden

Galerie en Beeldentuin A-quadraat in Vorden

A-quadraat, galerie en beeldentuin bevindt zich in het buitengebied van Vorden, waar vanaf maart tot december exposities van het werk van kunstenaars zijn te bewonderen. Zowel galerie als beeldentuin onderscheiden zich in de regio door op hoog niveau hedendaagse schilder-en beeldhouwkunst te laten zien van nationale en internationale kunstenaars.

In de permanente expositieruimte in de boerderij exposeren kunstenaars het jaar door met nieuw werk. In deze ruimte worden van mei tot september lezingen gehouden voor kleine groepen op verzoek en aangaande de rondleidingen door de beeldentuin. Hier is ook de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

In de landschappelijke beeldentuin zijn rust, ruimte en het coulissenlandschap bewust bewaard gebleven. Jaarlijks zijn hier van mei tot eind september beelden van kunstenaars te bewonderen. Van oktober tot april is de binnentuin open waar onze kunstenaars opnieuw een kleine collectie beelden laten zien. In totaal laten ruim 30 kunstenaars, binnen en buiten, het mooiste werk zien.

Adres:
A-quadraat Galerie & Beeldentuin
Mosselseweg 12
7251 KT Vorden

Openingstijden:
Van maart-december op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur en op afspraak.