• februari 21, 2020
mega-klus-geklaard

Mega klus geklaard

Vandaag is een grote dag; na 6 weken vrijwel non-stop op zolder te hebben doorgebracht, heeft Jan zijn mega vloer-isolatie-klus van 150 m2 dan toch eindelijk afgerond! 6 weken lang stond Jan kromgebogen oude verpulverde steenwoldekens op te rollen, weg te leggen, de vloer eronder van allerlei viezigheid te ontdoen, resten van nesten te verwijderen, om vervolgens op een schone ondervloer twee lagen isolatie te plaatsen. De platen moesten één voor één door een klein luik getild worden waarna het passen, meten en zagen volgde zodat de platen exact en met uiterste precies (à la Jan) om en tussen de leidingen en balken gelegd konden worden. Tot slot moesten de opgerolde steenwoldekens stuk voor stuk door het kleine luik weer afgevoerd worden. Door de kastenkamer, de badkamer, de hal, trap af, naar de deel waar ze allemaal opgestapeld stonden om naar de stort gebracht te worden. En dat is vandaag dus gebeurd. Alle troep is in een paar ritten afgevoerd. Hij kan nu, bij een welverdiend biertje, weer een project van zijn lijstje afvinken! HULDE AAN JAN!!