• april 13, 2020
social-distancing

Social Distancing

We houden ons strikt aan alle regels van het RIVM maar missen, zoals zo velen, de kinderen en onze ouders. En zij missen elkaar. Na goed overleg besluiten we dat onze stek toch echt wel geschikt zou moeten zijn om iedereen bij elkaar te brengen. Na wat voorzichtige mitsen en maren (kan het écht en mág het überhaupt?) en goede afspraken, gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Oma en Opa slapen in kamer 2 (gelijkvloers, ze zijn tenslotte al bijna 84) en onze dochter en haar vriend slapen in de kamer ernaast. Onze zoon en zijn vriend komen een dag op en neer. Dankzij het prachtige weer zitten we overdag heerlijk buiten in een ruime kring (onmiddellijk omgedoopt tot Coronakring) met ieder een eigen bijzettafeltje met hapjes en drankjes. ’s Avonds eten we buiten aan een lange tafel waar iedereen ruim voldoende afstand tot de ander heeft. Hoewel het voor ons Indo’s lastig is om niet te knuffelen en aan elkaar te zitten, hebben we enorm genoten van dit ‘real live’ weerzien.  Dus ja, het kan. Heel goed zelfs! Het weekend heeft aangetoond dat onze B&B zich uitstekend leent voor een ‘gezellig samenzijn’ mét inachtneming van de regels van het RIVM.