• oktober 7, 2020
nominatie-omdenken-bubbels

Nominatie, omdenken & bubbels

Wow!! We zijn, samen met nog twee andere B&B’s,  genomineerd voor de onderscheiding ‘Beste B&B 2020 in de 4-tulpen categorie’! We zijn verrast, blij en ook best een beetje trots. Tot een andere emotie langzaam binnen sluipt. Een baalgevoel. Ik word op slag chagrijnig.

Immers, één op de drie betekent een kans van  33,3% op winst. De mogelijkheid dat we níet winnen is dus veel groter en niet winnen staat  gelijk aan verlies. En verlies staat gelijk aan… falen. Ik realiseer me dat een oude emotie (en valkuil) z’n kop weer op steekt en dat die weer heel snel  de grond in moet worden gestampt. De beste manier is, meen ik, om de ’tegenstanders’ eens diep in de ogen te kijken. Ik open daartoe als eerste de website van B&B DreamZzz in Kaatsheuvel. Ik word er stil van. Wat een mooie b&b! De website, de foto’s, de ‘hotel-chique’ inrichting van de kamers, strak en smetteloos… alles straalt een enorme professionaliteit uit. Nu is het de beurt aan de website van concurrent nr. 2, B&B De Pieper Horizon in Genemuiden. Onmiddellijk valt op dat deze B&B vorig jaar notabene 2e is geworden. Ik begrijp meteen waarom; het is een prachtige, lichte en ruime B&B compleet met wellness faciliteiten en een weids uitzicht over het polderland.

En wij? Wat bieden wij? Kunnen de unieke sfeer, de nieuwsgierig naar binnen glurende kippen en de weelderige boeketten onkruid die het erf sieren, de strijd aan met alle luxe van onze opponenten? Wie zal het zeggen. Op 28 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt en ik weet nu al dat Jan en ik niet zullen treuren als wij ‘verliezen’. We gunnen het de andere kandidaten van harte en dat menen we oprecht! Wij runnen onze B&B op onze eigen wijze met heel veel liefde en passie en het feit dat wij genomineerd zijn voelt  als de hoofdprijs. En dat gaan we vieren met een gebakje voor de gasten en een flesje bubbels voor onszelf! Proost!