• oktober 28, 2020
onze-dank-is-groot

Onze dank is groot…

Wat een dag!! We hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat we zouden worden verkozen tot beste B&B 2020 in Nederland (4-tulpen) en al helemáál niet verwacht dat het ons zoveel zou doen. Net 2 jaar bezig en, zoals we zelf altijd zeggen, ‘we doen maar wat’. Niks geen super professionele toestanden of horeca achtergrond. Gewoon zijn wie we zijn. Jan en Ka. Wat we doen komt rechtstreeks uit ons hart en blijkbaar wordt dat gewaardeerd. We willen al onze gasten van de afgelopen twee jaar bedanken voor de prachtige recensies die zij schreven. Maar ook broodbakker Rudy van Bakkerij Schreuder; zijn heerlijke desembroden zijn tenslotte de basis van ons ontbijt. Last but not least bedanken wij onze kippen die vaak ongegeneerd bij de gasten naar binnen kijken. Mede daardoor is het de meest gefotografeerde toom van het noordelijk halfrond! Zij maken de ervaring van de gasten compleet en worden veel genoemd in de reviews.

Genoeg dankwoorden. Tijd voor een taartje van de plaatselijke patissier Maike Klein Goldewijk en een glaasje bubbels van de Lidl!