• december 7, 2021
  • Karin
knechtshuis

Knechtshuis

Precies 1 jaar, veel bloed, zweet, tranen, een gebroken pols en gescheurde schouderpees later, is de verbouwing van het knechtshuis dan toch eindelijk afgerond! Van een hokkerig huisje met uitgeleefd jaren ‘70 interieur is het een modern, comfortabel, licht en ruim logeerhuis geworden. Ondanks dat we werkelijk alles flink hebben aangepakt, hebben we ook mooie authentieke elementen kunnen behouden. Zo staat de oude waterpomp nog in de entrée en hebben we de oude bobbelige ruiten in de ramen laten zitten. Over twee weken wordt het huis ingewijd door onze dochter Esmé, samen met vriend Leon en onze 4 maanden oude kleinzoon Bora. We kunnen nauwelijks wachten! Nu maar hopen dat zij – evenals de rest van de familie, vrienden en bekenden – regelmatig komen logeren en zullen genieten van dit heerlijke huis op deze prachtige plek!