• juni 29, 2022
  • Karin
samenwerking

Samenwerking

Wat is nou leuker voor een B&B dan een samenwerking aan te gaan met lokale ondernemers? We worden er allemaal wijzer van; vooral natuurlijk de gast maar ook wij vinden het belangrijk om lokale initiatieven te steunen en gasten kennis te laten maken met lokale producten of diensten.

Zo genieten onze gasten van het heerlijke brood van Bakkerij Schreuder. Rudy is een gepassioneerde brood bakker met als specialiteit desembroden. Voor zover mogelijk gebruikt hij biologische ingrediënten en Achterhoekse granen. Vooral op vrijdag en zaterdag moet je er op tijd bij zijn; de desembroden vliegen als warme broodjes over de toonbank.

En dan Scharrenborg2Wielers. Kevin Scharrenborg levert ‘s ochtends vroeg de fietsen af bij de B&B en haalt ze aan het eind van de huurperiode ook weer op. Geen omkijken naar; hoe fijn is dat!

Ook werken we fijn samen met Restaurant De Blanckenborgh in Haaksbergen. We hebben een mooi en aantrekkelijk culinair arrangement samengesteld waar al heel veel gebruik van is gemaakt. We hebben zelfs gasten die speciaal voor dit arrangement bij ons terugkeren.

Sinds enige tijd werken we samen met Living by me, een conceptstore met vestigingen in Borculo en Haaksbergen. Prachtige winkels overigens, die zeker een bezoekje waard zijn! Onder het label ‘T by me’ brengen ze een groot aantal soorten losse thee op de markt. Thee die wij in onze B&B aanbieden en die ook bij ons te koop zijn. Zo kan je eerst rustig proberen welke thee je lekker vindt. Bovendien hebben we ook thee met onze eigen naam: Koning te Rijk thee. Een heerlijke witte thee die inmiddels al behoorlijk vaak als cadeautje is gekocht.