keunenhuis-in-winterswijk

Keunenhuis in Winterswijk

Voor iedereen die een bijzondere en inspirerende eet-ervaring wenst!

Nel Schellekens, ‘van kop tot kont’ chef is een mens met een missie om iedereen die het maar horen, zien én weten wil
te inspireren om tot (zelf besloten, zelf ervaren) doordachte keuzes te komen omtrent voeding.
“Begin bij jezelf, dat is de basis van het verschil, het begin van anders”, aldus Nel.


‘Tafelen bij Nel’ is een soort van Chefs table in Nel haar heel eigen stijl, voor een beperkt aantal gasten & uitsluitend op reservering.

1 tafel of aparte tafels, alles kan.
Nel kookt vanaf haar kookaltaar een veelgangen-proeverijmenu uiteraard rekening houdend met vooraf doorgegeven (di)eetwensen. Kleine gerechtjes & hapjes, van alles wat, heel divers. Henk schenkt er een glaasje bij.

Gasten zitten of direct aan het kookaltaar of aan aparte tafels vlakbij het altaar. Er wordt desgewenst toelichting gegeven op wat er gedaan wordt. Het is een avond- cq middagvullend culinair programma. Klein van opzet en gloepensgezellig. Er kan, als men wil, rondgekeken worden in het Keunenhuis en er wordt het e.e.a. verteld over wat er gebeurd is en wat er te gebeuren staat.
Op vrijdag- en zaterdagavond (start 18:30 uur) en op zondagmiddag (start 1:30) ontvangt zij individuele gasten die gereserveerd hebben voor ‘Tafelen bij Nel’.* De kosten zijn € 67,50 p.p. excl. drankjes.

Uitsluitend op reservering: 0653802787

* Uitgezonderd de speciale activiteiten, zie agenda op de website van het Keunenhuis.