• BB Koning te Rijk


ontbijt

Ontbijt

Intro foto en tekst ontbreken nog

Lees verder

ontbijt-de-luxe

Ontbijt De Luxe

Zoveel mensen zoveel wensen. Is het ontbijt voor u het hoogtepunt van de dag? Voor € 5,- extra per persoon serveren wij het Ontbijt De Luxe. Deze bestaat uit o.a. meer brood- en belegsoorten dan bij het standaard ontbijt, huisgemaakte muesli en huisgemaakt lekkers voor bij de koffie.
Natuurlijk ontbreken d…

Lees verder

Voor het ontbijt maken we zo veel mogelijk gebruiken van biologische en lokaal geproduceerde produkten. Het ontbijt is voor de meeste gasten ruim voldoende om de dag goed te kunnen beginnen.

Vanwege het coronavirus wordt het ontbijt op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur gezet. In de keuken vindt u placemats, servies en bestek zodat u zelf de tafel kunt dekken.  Boterhamzakjes zijn beschikbaar zodat u desgewenst een lunchpakket klaar kunt maken.
Behalve een nespressomachine en waterkoker heeft u nu ook een melkopschuimer op de kamer om zelf lekkere cappuccino’s te maken.

Met mooi weer dekken wij voor u de lange buitentafel. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat er voldoende ruimte tussen u en de andere gasten is. (De foto is nog van het pre-corona tijdperk).
Heeft u allergieën? Wij horen het graag van te voren zodat wij er, voor zover mogelijk, rekening mee kunnen houden.

Wij hebben er alle begrip voor indien u toch liever zelf uw ontbijt regelt. Voor ons is dat geen enkel probleem. De kosten van het ontbijt worden in dat geval verrekend met de kamerprijs.

 

(meer…)

Leave a Comment