Kamer 1

Via een ruime hal (met plek om eventueel uw natte jassen en schoenen te drogen) komt u in de royale split-level kamer met een totale grootte van ca. 45 m2. De prachtige oude gebinten zijn echte blikvangers. De uitstraling is modern maar ook stoer en robuust. In het woongedeelte kunt u heerlijk bij de haard naar uw eigen (spotify) muziek luisteren (via een JBL bluetooth speaker), een boek lezen of gewoon tv (of netflix) kijken. Behalve een gashaard heeft de kamer ook centrale verwarming. In de zomermaanden staat er een Duux Whisperer ventilator; fluisterstil en op afstand te bedienen.

Bij het ruime keukeneiland (met koelkast en vriesvak) staan twee hoge stoelen zodat u er comfortabel aan kunt zitten. U kunt er niet koken maar wel simpele dingen bereiden (salades, wraps etc.). Er is ruim voldoende serviesgoed aanwezig. Verder zijn er een nespresso apparaat, melkopschuimer en een waterkoker. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, regen- en handdouche en haarföhn. Doucheschuim en shampoo zijn standaard aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u een riante slaapzolder met een hoogte van ca. 3 meter. De comfortabele boxspring bedden (80×200) staan garant voor een goede nachtrust. We krijgen regelmatig de vraag van gasten waar we deze gekocht hebben! De bedden worden standaard met twee afzonderlijke dekbedden opgemaakt.

De kamer kijkt uit over het authentieke erf met zwerfkeitjes en de eikenlaan. U heeft direct toegang tot uw privé zitje waar de kippen graag gezellig om u heen scharrelen.

Prijs per nacht: vanaf € 115,00 incl. ontbijt en toeristenbelasting

De kamer is rookvrij en huisdieren zijn helaas niet welkom. Een reserveringsaanvraag kunt u sturen via onze website. Klik hier en u kunt meteen zien wanneer onze kamers nog beschikbaar zijn.

Kamer Faciliteiten

Algemene Faciliteiten

De prachtige eeuwenoude gebinten zijn de blikvanger van deze ruime split-level kamer (totaal ca. 45 m2).

  • services
  • services
  • services

Meer info? 06- 41 93 43 93 of info@bb-koningterijk.nl